Opnames nieuwe Netflix serie in Rotterdam, jij kunt meedoen!

26 jan 2024

Onze havenstad biedt het ideale decor voor een internationale film of serie, en we hebben opwindend nieuws: de komende weken vinden de opnames plaats voor “Safe Harbor”, een nieuwe Netflix-serie ontwikkeld door de schrijver van Ozark. En het beste is, jij hebt de kans om erin mee te spelen!

In deze internationale misdaadserie zullen bekende gezichten zoals Alfie Allen, Jack Gleeson en Ian Lloyd Anderson een rol vertolken, bekend van hun eerdere optredens in Game of Thrones.

Te midden van deze getalenteerde cast schittert ook de Rotterdamse acteur Martijn Lakemeier in een prominente rol. De schrijver Mark Williams werkt nauw samen met de Nederlandse hoofdregisseur Arne Toonen (bekend van Dik Trom en De Boskampi’s).

Het verhaal van Safe Harbor volgt twee studievrienden, beiden experts op het gebied van computerwetenschappen, die proberen een financieel probleem op te lossen met een eenmalige klus. Ze besluiten een criminele organisatie te assisteren bij het hacken van het computersysteem van de grootste haven van Europa. Natuurlijk loopt dit anders dan gepland. Ze krijgen niet alleen de Ierse misdaadfamilie Walsh op hun hielen, maar ook de Europol Cyber Crime Unit.

Meespelen

Droom je ervan om deel uit te maken van een internationale serie? Dit is jouw kans! Op de website van castingbureau Blue Circle zijn diverse figurantenrollen beschikbaar voor de aankomende weken. Denk hierbij aan rollen zoals toerist, winkelmedewerker of handlanger van een acteur. Er is zelfs een specifieke rol voor een vrouwelijke dj zonder bovenkleding. Zou dit iets voor jou kunnen zijn?

Safe Harbor zal in totaal acht afleveringen hebben. De releasedatum waarop je de serie kunt bingewatchen is momenteel nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte!

Foto: Instagram Alfie Allen

Deel dit bericht

Onderwerpen

Nieuws

Andere berichten