Mamma Mia als dinershow in Rotterdam

06 jul 2023

Binnenkort kunnen fans tijdens het dineren genieten van hits zoals “Gimme Gimme Gimme” of “Money Money” van Abba. Mamma Mia! The Party komt naar Rotterdam.

In deze fantastische show waan je in de Mamma Mia films en alsof je zelf op een Grieks eiland zit te eten. De avond bevat Abba-hits, Mediterraans eten, een fantastische show en een afterparty. Deze show was al eerder in London en Stockholm te zien en vanaf september in Rotterdam. Vanaf 18 september kun je tien weken lang naar deze show in het theater van de Schiecentrale.

Tien weken waan je je op het Griekse eiland Skopelos, terwijl je geniet van een 4-gangen menu. De show duurt 3 uur en 45 minuten waar de ene na de andere Abba hit voorbij komt. Het idee van deze “party” komt van Abba lid Bj√∂rn Ulvaeus, die de muziek en teksten heeft gemaakt. De show draait op dit moment in London, wat er fantastisch uitziet.

Mamma Mia! The Party

Mamma Mia! The Party is van 18 september to 24 november te vinden in de Schiecentrale. Tickets kosten 69,99 euro. Dit is inclusief een welkomstdrankje, 4-gangen diner, de show en een afterparty.

Deel dit bericht

Onderwerpen

Eten/drinken

Andere berichten