Grootste Pull&Bear vind je in Rotterdam!

12 mrt 2024

De Pull&Bear-winkel op Lijnbaan 132 in Rotterdam is nu geopend, en onderscheidt zich van andere winkels door niet alleen groter te zijn, maar ook door een “innovatief” en “gedigitaliseerd concept dat veelzijdigheid naar een nieuw niveau tilt,” volgens een persbericht.

De winkel is volledig gedigitaliseerd, waarbij de communicatie in de winkel via schermen en lichtbalken van polycarbonaat wordt gepresenteerd. Pull&Bear handhaaft het self-checkout systeem als onderdeel van hun digitaliseringsproces. Klanten kunnen ook zelf items ophalen of retourneren dankzij het geautomatiseerde ophaal- en retoursysteem voor online bestellingen. De winkel is gericht op generatie Z, met speciale aandacht voor TikTok-gebruikers. Bovendien zijn de paskamers ontworpen met een ruimte om content te creëren voor het videoplatform genaamd ‘Pull&Bear Room’.

Met een indrukwekkende oppervlakte van zeventienhonderd vierkante meter biedt de winkel veel ruimte. Ter vergelijking: de grootste Zara-winkel in Rotterdam opende ruim zes maanden geleden met een oppervlakte van achthonderd vierkante meter.

Pull & Bear binnen

Deel dit bericht

Onderwerpen

Shoppen

Andere berichten