Er komt een vervolg van Ome Cor de film

31 jul 2023

Misschien heb je vorig jaar de film van Ome Cor gezien en heb je ervan genoten, dan is er goed nieuws! Acteur Martin van Waardenberg is bezig met het schrijven van een vervolg.

De titel van de film is al bekend, hij gaat namelijk: Opa Cor heten. Dit vertelde de Rotterdamse acteur en cabaretier dinsdag in het SBS programma: de Oranjezomer. Martin heeft een kleinkind gekregen en dat bracht hem op het idee voor zijn personage in de film.

Net zoals in de eerste film brengt Cor zich flink in de problemen. Acteur Martin heeft al een deel van de film verklapt. De havenarbeider is inmiddels opa geworden en gaat op een middag voetballen met zijn kleinzoon. Wanneer hij deze eventjes alleen laat (bier drinken in het cafe) en hij terug komt is zijn kleinzoon verdwenen. Als dit maar goed komt…

Cast

Op dit moment is de acteur bezig om de cast bij elkaar te krijgen. Hij voert onder andere gesprekken met Elise Schaap en Carice van Houten. BN’er Philip Fredriks heeft al toegezegd. Ook zal een deel van de film zich afspelen op Suriname.

De opnames van de film starten in september. Het eerste deel is via Pathe thuis te zien. Sodeknetters filmproducties doneert een deel van de opbrengsten aan het Sophia Kinderziekenhuis. Door dit fantastische idee hebben al 45 acteurs toegezegd mee te doen.

Deel dit bericht

Onderwerpen

Nieuws

Andere berichten