Dit zijn de 5 mooiste huizen van Rotterdam

30 jun 2023

Heb je ooit gedroomd van wonen in Rotterdam? Deze bruisende stad heeft bijvoorbeeld uitstekend georganiseerd openbaar vervoer, waardoor je moeiteloos kunt genieten van alles wat deze plek te bieden heeft. Maar wat dacht je van de prachtige huizen in Rotterdam? Laten we je meenemen op een tour langs de vijf meest betoverende Rotterdamse woningen op Funda!

5. Uitzicht over de skyline

Als je dol bent op prachtige uitzichten, dan is dit de ideale woning voor jou. Deze geweldige woning op Funda biedt een adembenemend uitzicht over de Maashaven en de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Geen enkel ander huis kan je zo’n sterk gevoel geven dat je echt in Rotterdam woont! Bovendien kun je ook nog eens genieten van een heerlijk dakterras in dit penthouse!

Skyline van Rotterdam

4. Mooi herenhuis

Dit ruime herenhuis beschikt over een heerlijk terras en een uitgestrekte tuin. Het bevindt zich in Kralingen, een van de meest prestigieuze buurten van Rotterdam. Op loopafstand vind je de prachtige Kralingse Plas, waar je heerlijk kunt wandelen of gezellig kunt barbecueƫn met vrienden!

Mooi herenhuis

3. Moderne villa

Als moderne architectuur je aanspreekt, zou dit huis zomaar je nieuwe liefde kunnen worden! Wat zo prachtig is aan deze eigentijdse villa, is de overvloed aan grote ramen die zorgen voor een heerlijk lichte sfeer in elke hoek van de woning. Dit creƫert ook een gevoel van ruimtelijkheid, waardoor de woning nog groter lijkt!

Moderne villa in Rotterdam

2. Huis met grote tuin

Ben je een plantenliefhebber? Dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze schitterende vrijstaande woning op Funda. Een absoluut hoogtepunt van deze woning is de aanwezigheid van een sauna in de tuin! Bovendien is het ook prettig om te weten dat er 18 zonnepanelen op het dak liggen, waardoor je kunt genieten van extreem lage energiekosten!

Huis met tuin

1. Luxe woning met sauna

Dit behoort wellicht tot een van de meest waardevolle juweeltjes van Rotterdam. Naast een verbluffend trappenhuis beschikt deze woning over een ruime tuin. En als je een liefhebber bent van sauna’s, dan heb je geluk, want die is hier vanzelfsprekend aanwezig. Deze prachtige woning op Funda heeft echter wel een prijskaartje van bijna 2,9 miljoen euro.

Huis met sauna

Deel dit bericht

Onderwerpen

Huizen

Andere berichten