Deze Rotterdammer is te zien in Special Forces VIPS

22 jan 2024

Binnenkort kun je de beroemde Rotterdammer London Loy bewonderen in het vierde seizoen van Special Forces VIPS. De uitdagende training in het meedogenloze Marokko zal ongetwijfeld voor bloedhete omstandigheden, veel zand en intense beproevingen zorgen.

Samen met elf andere bekende Nederlanders waagt London zich aan de uitdagende proeven van een Special Forces Operator op een compleet nieuwe locatie in de Marokkaanse woestijn. Onder begeleiding van stafleden Erik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer ondergaan zij een loodzware training.

London, bekend als tv-kok bij Koffietijd en eerdere deelname aan Expeditie Robinson, is geen onbekende in het overleven onder barre omstandigheden. Hij neemt het op tegen andere deelnemers zoals Demi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor en Demy de Zeeuw. De vraag blijft hangen: zal London Loy deze afvalrace weten te winnen?

Vanaf zondag 28 januari zal Special Forces VIPS wekelijks beschikbaar zijn op Videoland, waar op de eerste dag meteen twee afleveringen online worden gezet. De première van de eerste aflevering vindt plaats op RTL 4 op zondag 28 januari om 22.20 uur.

Deel dit bericht

Onderwerpen

Nieuws

Andere berichten