Deze bekende Rotterdammer spot je in Expeditie Robinson 2023

16 aug 2023

Het survivalprogramma Expeditie Robinson van RTL gaat binnenkort weer van start. Het wordt weer flink afzien voor verschillende BN’ers maar ook voor een bekende Rotterdammer.

Acteur, theatermaker en muzikant Guido Spek zullen we de komende weken kunnen aanschouwen in de wildernis van Maleisië. De acteur werd vooral bekend door zijn rol in de soapserie Goede Tijden, slechte tijden ook van RTL. Spek woont tegenwoordig in Amsterdam maar is opgegroeid in het mooie 010. Vanaf zijn zesde zat hij op de jeugdtheater opleiding aan het Hofplein en later studeerde hij aan het Codarts.

Naast Guido Spek zijn ook de volgende BN’ers te zien in het programma: Maxim Froger, Hassan Slaby, Radmilo Soda, Iris Enthoven, Jaimie Vaes, Mark Baanders, Irene van de Laar, Floris Göbel, Iris van Lunenburg, Jochen Otten, Roberta Pagnier, Willem Voogd, Roosmarijn Wind, Chelsey Weimar, Ilse Paulis, Krista Arriëns, Armand Rosbak, Frits Wester en Eva Simons. Het jubileum seizoen (25ste) start op zaterdag 2 september en is daarna elke zondag om 20.00 op RTL 4 te zien of te streamen op Videoland.

Deel dit bericht

Onderwerpen

Nieuws

Andere berichten