5 beste zwembaden in Rotterdam

06 jul 2023

Met het warme weer opkomst is het fijn om verkoeling te zoeken. Dit kan op het strand, maar daar is het druk en je kunt in de file komen. Een zwembad is ook een goede optie. Hier een top 5 beste zwembaden in Rotterdam.

5. Zwembad Oostervant

Dit buitenzwembad is onderdeel van sportcentrum Oostervant en is gelegen in de wijk Oud-Mathenesse. Het heeft een groot zwembad met verschillende zwemfaciliteiten, waaronder glijbanen en een apart peuterbad. Buiten is er een zonneterras en een ligweide waar je kunt ontspannen.

4. Zwembad Van Maanenbad

Gelegen in het centrum van Rotterdam, is dit zwembad vooral bekend om zijn Olympisch zwembad met tien banen. Het biedt ook een recreatiebad, een peuterbad en een ligweide.

3. Zwembad Overschie

Dit zwembad heeft een groot binnenbad met verschillende zwembanen en een apart peuterbad. Buiten is er een ruim zonneterras en een ligweide waar je kunt ontspannen.

2. Zwembad Recreatieoord Hoek van Holland

Dit buitenzwembad is gelegen in het recreatieoord in Hoek van Holland, aan de kust van Rotterdam. Het heeft een groot zwembad met glijbanen en andere waterattracties, evenals een apart peuterbad. Je kunt hier genieten van het zwemmen terwijl je de frisse zeelucht opsnuift.

1. Zwembad De Kralingse Plas

Gelegen aan de oevers van de Kralingse Plas, biedt dit buitenzwembad een prachtig uitzicht op het meer en het omliggende groen. Het heeft een groot zwembad met verschillende dieptes en een apart peuterbad. Er is ook een ruim zonneterras en een ligweide om te ontspannen.

Deel dit bericht

Onderwerpen

Uitjes

Andere berichten