4 leukste campings in Rotterdam

02 jul 2023

De zomer is eindelijk aangebroken en Rotterdam staat klaar om iedereen te verwelkomen voor een onvergetelijke kampeerervaring. Met zijn bruisende stadsleven en prachtige natuurlijke omgeving biedt Rotterdam de perfecte mix voor een zomervakantie. Hier een top 4 van campings in Rotterdam.

4. Camping De Molenhof

Camping De Molenhof in Rotterdam is een rustige en mooie camping. Met ruime staanplaatsen, moderne voorzieningen en een verwarmd zwembad is het de perfecte plek voor ontspanning. Gelegen in de buurt van de stad, biedt het ook gemakkelijke toegang tot de bruisende cultuur en bezienswaardigheden van Rotterdam.

3. Camping Vrijenburg

Camping Vrijenburg in Rotterdam is een gezellige camping met een ontspannen sfeer. Met ruime staanplaatsen, schone voorzieningen en een vriendelijke service, is het de ideale plek voor een rustige vakantie. De camping ligt dicht bij de natuur, maar biedt ook gemakkelijke toegang tot de levendige stad Rotterdam en haar attracties.

2. Camping Rotterdam

Camping Rotterdam in Rotterdam is een levendige en veelzijdige camping. Met moderne faciliteiten, ruime staanplaatsen en een bruisende sfeer, is het de perfecte plek voor een avontuurlijke vakantie. De camping biedt tal van recreatiemogelijkheden en bevindt zich op korte afstand van de stad, waar je kunt genieten van cultuur, winkels en restaurants.

1. Camping De Oude Maas

Camping de Oude Maas in Rotterdam is een pittoreske camping gelegen aan de oevers van de prachtige Maas. Met ruime staanplaatsen, moderne faciliteiten en een prachtig uitzicht op het water, biedt het een ideale plek voor ontspanning en natuurliefhebbers. Geniet van rustige wandelingen langs de rivier en verken de nabijgelegen bezienswaardigheden van Rotterdam.

Foto: Brahmsee Pixabay

Deel dit bericht

Onderwerpen

Uitjes

Andere berichten